Eksisterende medlem

Tilmelding til sæson 2024/25

Der er nu åbent for gentilmelding til næste sæson – læs mere her

Du har frem til 31. august 2024, hvor du kan gentilmelde dig. 1. september går alle ledige pladser til nye medlemmer fra ventelisten.

Nåede du ikke at få gentilmeldt dig inden fristen har du to muligheder for at komme med i klubben igen.

  • Hvis du var medlem i sæson 2023/24, holder du blot orlov i sæson 2024/25.
    Når gentilmeldingen til sæson 2025/26 åbner i maj 2025, så vil du kunne gentilmelde dig her på siden – man må nemlig godt holde orlov 1 sæson.
  • Hvis du har været ude i mere end 2 sæsoner, skal du tilmeldes ventelisten på lige fod med alle andre for at komme med i klubben igen.

Hvilken periode dækker dit kontingent
Vinterbadesæsonen går fra 1. september til 31. maj – det er den periode, hvor vi har Den Permanente for os selv, og hvor saunaerne er åbne.
I juni juli og august er der offentligt åbent på Den Permanente, men som medlem har du eksklusiv adgang til sommerafdelingen på sydvingen.

Et medlemskab gælder for perioden 1. august til 31. juli. Det vil sige, at din nøgle lukkes 1. august, hvis du ikke har gentilmeldt dig den kommende sæson.

Som eksisterende medlem kan du i perioden fra midt i maj til 31. august gentilmelde dig til den nye sæson. Du skal selv huske at få dig gentilmeldt. Vi sender ikke opkrævninger ud.